PÄÄSIVU           LEIRIN ESITTELY           ILMOITTAUDU LEIRILLE           KUVIA           YHTEYSTIEDOT JA AJO-OHJEET

Suomen Harmonikkainstituutti
Kyrösselänkatu 3
39500 Ikaalinen

puh. 040 8496221
hanuritalo@harmonikkainstituutti.net

IKAALISTEN HARMONIKKA- JA VIULULEIRI 10.-15. kesäkuuta 2018

Ilmoittautuminen kesän leirille 2018 on päättynyt


Ikaalisten perinteikäs valtakunnallinen lasten ja nuorten harmonikka- ja viululeiri pidetään Kauppilan Matkailutilalla Ikaalisten Kartussa 10.-15. kesäkuuta. Leirillä on tilaa enintään 30 oppilaalle. Leiri on tarkoitettu 10-16-vuotiaille, ja leirin soittimia ovat sekä harmonikka että viulu. Ikäraja on joustava, mutta osallistumista harkittaessa on hyvä ottaa leirin kesto huomioon.

Leirin harmonikkaopettajia ovat Ari Lehtonen, (Turun konservatorio), Heidi Velamo (Sibelius-Akatemia) ja Karoliina Paunonen (Pohjois-Helsingin musiikkiopisto). Viulunsoiton opettajana leirillä on Maarit Kyllönen (Espoon Musiikkiopisto). Leiriläisten "emona" on Terri Kunnaskari.

Leirin ohjelmassa on henkilökohtaista opetusta ja oma soittotunti päivittäin. Lisäksi on runsaasti yhteissoittoa pienissä ryhmissä ja yhtyeissä. Jokaisen oppilaan opetus on yksilöllistä, ja yhteissoittoryhmät kootaan kunkin soittajan taitoja vastaavalle tasolle.

Kauppilan Matkailutila on idyllinen ja erinomainen kurssipaikka musiikkileirin pitämistä varten. Majoitustilat ovat tilan päärakennuksessa 3-6 h:n huoneissa. Lisäksi opetus- ja harjoitustiloja on leirin käytettävissä pihapiirin muissa rakennuksissa sekä “vanhassa pytingissä”. Vapaa-ajan viettoon tilan avara pihapiiri tarjoaa luonnonläheiset mahdollisuudet. Kyrösjärvi on aivan vieressä, ranta on turvallisen matala ja sauna lämpiää leirin aikana lähes joka ilta. Rantasaunan pihassa on myös palju, joka on leiriläisten suosikkipaikka.

Ikaalisten Kylpylän alue on vain parin kilometrin päässä. Kylpylän aueella on tarjolla monenlaisia majoitusvaihtoehtoja, jos esim. leiriläisten perheet haluavat yhdistää kesäloman viettoa musiikkileirin yhteyteen. Leiriläisten majoittuminen Kauppilassa muitten kanssa on kuitenkin leirin onnistumisen ja ryhmään kuulumisen kannalta tärkeää.

Tule mukaan leirille ja ilmoittaudu viimeistään perjantaina 25.5.

Leirin järjestäjä: Suomen Harmonikkainstituutti

Yhteistyössä Suomen Harmonikkaliitto ry:n kanssa