PÄÄSIVU           LEIRIN ESITTELY           ILMOITTAUDU LEIRILLE           KUVIA           YHTEYSTIEDOT JA AJO-OHJEET

Suomen Harmonikkainstituutti
Kyrösselänkatu 3
39500 Ikaalinen

puh. (03) 4400221
hanuritalo@harmonikkainstituutti.net

IKAALISTEN HARMONIKKA- JA VIULULEIRI 11.-16. kesäkuuta 2017

Infokirje ilmoittautuneille leiriläisille on lähetetty sähköposteihin

 


Ikaalisten perinteikäs valtakunnallinen lasten ja nuorten harmonikka- ja viululeiri pidetään Kauppilan Matkailutilalla Ikaalisten Kartussa. Leirillä on tilaa 30 oppilaalle. Leiri on tarkoitettu 10-16-vuotiaille, ja leirin soittimia ovat sekä harmonikka että viulu. Ikäraja on joustava, ja osallistumista harkittaessa on hyvä ottaa leirin kesto huomioon.

Leirin harmonikkaopettajia ovat Ari Lehtonen, Heidi Velamo (Sibelius-Akatemia) ja Karoliina Paunonen (Pohjois-Helsingin musiikkiopisto ja Ikaalisten kansalaisopisto). Viulunsoiton opettajana leirillä on Maarit Kyllönen (Espoon Musiikkiopisto). Leiriläisten "emona" on Terri Kunnaskari.

Leirin ohjelmassa on henkilökohtaista opetusta ja oma soittotunti päivittäin. Lisäksi on runsaasti yhteissoittoa pienissä ryhmissä ja yhtyeissä. Jokaisen oppilaan opetus on yksilöllistä, ja yhteissoittoryhmät kootaan kunkin soittajan taitoja vastaavalle tasolle.

Kauppilan Matkailutila on idyllinen ja erinomainen kurssipaikka musiikkileirin pitämistä varten. Majoitustilat ovat tilan päärakennuksessa 3-6 h:n huoneissa. Lisäksi opetus- ja harjoitustiloja on leirin käytettävissä pihapiirin muissa rakennuksissa sekä “vanhassa pytingissä”. Vapaa-ajan viettoon tilan avara pihapiiri tarjoaa luonnonläheiset mahdollisuudet. Kyrösjärvi on aivan vieressä, ranta on turvallisen matala ja sauna lämpiää leirin aikana lähes joka ilta. Rantasaunan pihassa on myös palju, joka on leiriläisten suosikkipaikka.

Ikaalisten Kylpylän alue on vain parin kilometrin päässä. Kylpylän aueella on tarjolla monenlaisia majoitusvaihtoehtoja, jos esim. leiriläisten perheet haluavat yhdistää kesäloman viettoa musiikkileirin yhteyteen. Leiriläisten majoittuminen Kauppilassa muitten kanssa on kuitenkin leirin onnistumisen ja ryhmään kuulumisen kannalta tärkeää.

Leirin järjestäjä: Suomen Harmonikkainstituutti

Yhteistyössä Suomen Harmonikkaliitto ry:n kanssa