Minä soitan harmonikkaa Lapualla 13.-15.4.2018

“Minä soitan harmonikkaa” on valtakunnallinen lasten ja nuorten harmonikkakilpailu, joka on järjestetty vuodesta 1973 lähtien. Kilpailu järjestetään vuosittain eri paikkakunnilla ja tänä vuonna Lapualla siis jo 46. kerran.

Tapahtuma kokoaa vuosittain taitavia nuoria harmonikansoittajia ympäri Suomen. Kilpailusarjoja on alle kouluikäisistä 19-vuotiaisiin saakka. Kilpailu on saanut vankan jalansijan suomalaisessa harmonikkakentässä ja tarjoaa hienon esiintyminareenan nuorille muusikoille.

Tapahtuma järjestetään tänä vuonna Lapualla. Kilpailupaikkana on Kulttuurikeskus Vanha Paukku http://www.vanhapaukku.fi .

Perjantaina 13.4. soitetaan A ja A 18 -sarjat, lauantaina ovat vuorossa B- ja D-sarjat ja sunnuntaina C- ja E-sarjat. Lauantaina ja sunnuntaina oman lisänsä kilpailutapahtumaan tuovat harmonikkojen sekä nuottien ja levyjen myyntinäyttelyt.